Carian Maklumat...

Rabu, 22 Jun 2011

Sukan Tahunan Sekolah 2011Tamat sudah acara sukan tahunan (Padang dan Balapan) 2011 yang telah diadakan di padang SK Seri Padang Sari. Sukan ini terbahagi kepada 3 buah rumah iaitu Kuning (Abu Bakar), Biru (Ibrahim) dan Merah (Ismail). Tahniah diucapkan kepada rumah Abu Bakar kerana menjadi Johan selama 2 tahun berturut-turut (2010 & 2011).

Julung kalinya acara sukan tahun ini dimulakan dengan perbarisan. Alhamdulillah semua berjalan lancar seperti dirancang...

Walaupun semalam hujan lebat, dan pagi tadi hujan renyai-renyai namun acara sukan ini dapat juga diteruskan. Dengan keadaan padang yang sedikit becak tidak mematahkan semangat anak-anak murid prasekolah Nadi Pintar dan murid-murid SK Seri Padang Sari bertanding untuk menang dalam semua acara yang dipertandingkan.

Murid-murid prasekolah turut terlibat dalam 3 acara iaitu Larian Relay, Larian 70M (kategori 5 thn dan 6 thn) dan pertandingan "siapa cepat dia dapat".

Apa-apa pun tahniah kepada semua yang terlibat...Semoga dengan adanya aktiviti sukan sebegini dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim antara guru-guru, murid-murid, kakitangan sekolah dan juga ibu-bapa. Semoga berjumpa lagi di tahun hadapan...Majulah sukan untuk negara....Wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Pengunjung Ke...