Carian Maklumat...

Isnin, 31 Mac 2014

Bersama Guru Praktikal dari Institut Perguruan Tun Hussein Onn BP


Cikgu Hazreen menerangkan tentang jenis-jenis buah kepada murid-murid....(names of fruit in English and Malay) Khusyuk betul anak-anak cikgu Zalina ni ya....ingat tak nama-nama buah tu sayang..nanti cikgu Zalina soal balik tau....


Haaa...ini pula cikgu Ricky. Macam Ricky Martin la plak nama cikgu ni hehe...dah tak sabar nampak cikgu Ricky nak mengajar anak-anak kita ni ya...sabar sabar...



wahhh....semua angkat tangan ni...betul2 tahu ke terikut ikut kawan angkat tangan ni hehe






kolaborasi antara cikgu Hazreen dan cikgu Ricky...
untung kalau cikgu pra betul-betul ada 2 orang kan...mesti seronok...apa-apapun tahniah kepada cikgu berdua kerana menghasilkan ABM yang menarik dan menyeronokkan


cikgu Zalina Osman selaku guru pembimbing....


Haaaa...tiba lah masa untuk cikgu Ricky menunjukkan bakat beliau sebagai seorang pendidik...Cikgu prasekolah ni mesti serba boleh kan...mana taknya, BM, BI, Matematik, Sains, Muzik semua kena ajar...hebatkan cikgu prasekolah kita...TAHNIAH!!!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Pengunjung Ke...