Carian Maklumat...

Jumaat, 14 Oktober 2011

Karnival Pendidikan Prasekolah Peringkat Daerah Batu Pahat 2011


"Masih banyak yang perlu kami perbaiki"...rasanya itulah yang terbaik untuk kami guru prasekolah dan PPM Prasekolah SK Seri Padang Sari ungkapkan.

Karnival peringkat Daerah Batu Pahat telahpun berlalu (Khamis 13.10.2011 di SK Sri Medan)...mungkin sudah tiada rezeki kami untuk terus mara ke peringkat seterusnya...murid-murid kami yang mewakili sekolah dalam pertandingan bercerita (BI n BM) tidak berjaya membawa pulang apa-apa pingat. Sedih namun itulah hakikat yang terpaksa kami terima...Walaubagaimanapun...tahniah diucapkan kepada Abu Sufian dan Ain Amira Husna. Cikgu dan Cik Wan merasa bangga kerana mempunyai anak murid yang berani untuk tampil ke depan. Kami yakin adik Sufian dan Ain Husna telah memberikan yang terbaik namun bukan rezeki kita...Semoga kalian akan terus berusaha dan berjaya di masa akan datang. 

Walaupun kalah, kami tidak akan berputus asa. Tahun 2012 masih ada untuk kami meneruskan perjuangan...jadikan kekalahan kali ini sebagai panduan dan keazaman untuk terus maju dan berjaya di tahun-tahun akan datang...kejayaan tidak akan datang bergolek...kami akan perbaiki apa yang kurang...

Bagi mereka yang berjaya (Zon Semerah)...SK Seri Utama (Sajak), SK Penghulu Salleh (Nyanyian Solo) dan SK Peserai (Mewarna)...teruskan usaha anda untuk menjadi juara di peringkat negeri pula. Semoga berjumpa lagi di tahun hadapan...All the best!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda Pengunjung Ke...